Отидете към основна версия

8 730 11

Български град, който прилича имотни инвеститори от световно ниво (СНИМКИ)

  • пловдив-
  • хотел-
  • откриване-
  • accor-
  • the emporium plovdiv-
  • mgallery

Още една световна марка хотели се настани в Пловдив

Пазарът на недвижими имоти в Пловдив през последните години, въпреки пандемията, силно се разви. Строителството продължава, а от началото на година всеки ден в Града под тепетата са се сключвали по 84 имотни сделки.

Градът е привлекателен не само за местни инвеститори, които изграждат предимно жилищни сгради, но и за чуждестранни предприемачи в различни от жилищния сегмент. Най-новото доказателство за това е отворилият врати хотел от веригата Accor. Той е от типа smart hotel и е първи за Балканите.

5-звездният The Emporium Plovdiv - MGallery хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства, за да получат гостите едно наистина луксозно изживяване. Локацията също е удобна за гостите и туристи на града. Намира се на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, както и обектите от списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за пазаруване и развлечения в сърцето на Пловдив също са само на крачка разстояние.

Хотелът разполага със зони за релакс и фитнес, модерен ресторант и автентичен парфюмен аромат, създаден специално по поръчка на MGallery, вдъхновен от дестинацията и разработен от ексклузивната френска компания Shams Conseils Paris.

Брандът хотели MGallery подбира и управлява уникални обекти по целия свят, които обединява в емблематична колекция от бутикови хотели с настроение и дух, където гостите изживяват и споделят завладяващи истории. С повече от 100 хотела по света, всеки проект MGallery разказва уникална история, вдъхновена от собственото ѝ забележително минало или дестинацията, която нарича дом.

Добре познатите локации в хотелската колекция MGallery включват хотел Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, хотел Santa Teresa в Рио де Жанейро, хотел Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.

Свързани новини