Last news in Fakti

13 Юли, 2022 19:41 8 722 11

Български град, който прилича имотни инвеститори от световно ниво (СНИМКИ)

  • пловдив-
  • хотел-
  • откриване-
  • accor-
  • the emporium plovdiv-
  • mgallery

Още една световна марка хотели се настани в Пловдив

Български град, който прилича имотни инвеститори от световно ниво (СНИМКИ) - 1

Пазарът на недвижими имоти в Пловдив през последните години, въпреки пандемията, силно се разви. Строителството продължава, а от началото на година всеки ден в Града под тепетата са се сключвали по 84 имотни сделки.

Градът е привлекателен не само за местни инвеститори, които изграждат предимно жилищни сгради, но и за чуждестранни предприемачи в различни от жилищния сегмент. Най-новото доказателство за това е отворилият врати хотел от веригата Accor. Той е от типа smart hotel и е първи за Балканите.

5-звездният The Emporium Plovdiv - MGallery хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства, за да получат гостите едно наистина луксозно изживяване. Локацията също е удобна за гостите и туристи на града. Намира се на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, както и обектите от списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за пазаруване и развлечения в сърцето на Пловдив също са само на крачка разстояние.

Хотелът разполага със зони за релакс и фитнес, модерен ресторант и автентичен парфюмен аромат, създаден специално по поръчка на MGallery, вдъхновен от дестинацията и разработен от ексклузивната френска компания Shams Conseils Paris.

Брандът хотели MGallery подбира и управлява уникални обекти по целия свят, които обединява в емблематична колекция от бутикови хотели с настроение и дух, където гостите изживяват и споделят завладяващи истории. С повече от 100 хотела по света, всеки проект MGallery разказва уникална история, вдъхновена от собственото ѝ забележително минало или дестинацията, която нарича дом.

Добре познатите локации в хотелската колекция MGallery включват хотел Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, хотел Santa Teresa в Рио де Жанейро, хотел Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Козлодуй city

    5 7 Отговор
    Градът е Козлодуй.
  • 2 Айде

    17 1 Отговор
    Намерете най-после гадже на редактора, белким почне да чете заглавията!

    Коментиран от #3

  • 3 Цица

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Айде":

    Той чете само спортната рубрика коя е заголила газ.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Евлоги тук ли си

    9 0 Отговор
    Евлоги Динчев, дето само Стара Загора ми е в устата дали чете, поредната мега инвестиция в съседен град, а в загората нищо. Там има само намаляване на населението.
  • 6 Софиянка

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Софянец":

    Аз се радвам, хайде освен Пловдив има и други градове, защото си прав омръзна ми от примати със самочувствие налазили София.
  • 7 Ххх

    5 7 Отговор
    Хахахахахха най-жалкия сайт станахте, а бях с вас …
  • 8 555

    15 3 Отговор
    Аз съм от Пловдив, от както съм се родил (40 г) живея тук. Определено града върви във добра посока. Обаче го презастрояват, както и София, който е чудесен град и наша столица. Мисля че трябва да се обърне много внимание и на по малките градове- инвестиции, селско стопанство и лека промишленост в каквото е най добра нашата прекрасна държава. Не е много слижно 7 милиона сме в крайна сметка....надявам се да доживея една просперираща България в която всички етноси живеем в мир, а това може да стане само ако всички имат достатъчно пари
  • 9 порфавор

    6 7 Отговор
    Бил съм в Пловдив много красив град София дори на пръста му не може да стъпи, но много ви са тесни улиците ви бе хора. Същото е и в Стара Загора 2 коли едва се разминават а за пътната настилка да не говорим дупка до дупка. Улиците в Ямбол и те тесни.В Сливен е малко по-широко ама тия гръгови дето са ги направили на това това движение не им е там мястото. Едни светофари на 2 от кръговите биха свършили чудесна работа. Във Варна е ужасно. Карат като на рали и път не дават на пешеходците. София-лудница от всякъде.Там много бързат да не изтарват самолета.Спирам до тука че да не си навлека гнева на някои хора.))) Няма град без кусури.
  • 10 Пловдивчанин

    8 4 Отговор
    Тоя хотел е баш в Аджасана малата елита на пловдивските ‘португалци’
  • 11 Майтапи

    3 2 Отговор
    Хотел до хотел.Кой ще спи в тях.То гости само от Албания.