Отидете към основна версия

24 332 11

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартамент-
  • къща

Най-луксозните къщи за продажба през изминалата седмица

Нов подход за намиране на клиенти, както за наем, така и за продажба на жилища се наблюдава напоследък на пазара – продажба на луксозни имоти на необичайни места. Ако сме свикнали да гледаме обяви за шикозни апартаменти в райони като Изток, Лозенец, Бояна и Драгалевци, то днес част от лукс апартаментите могат да се намерят и на меко казано странни места, като например Студентски град. Цената на предлагания 4-стаен апартамент там е 1 150 000 EUR. Разположен е на последния етаж в тухлена сграда, построена през 2011 г.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - - Bazar.BG:

1. Студентски град (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Имотът е с разгъната застроена площ от 200 кв.м и се намира на осмия, последен етаж на тухлена сграда, построена през 2011 г. 4-стайното жилище е с lВисок клас вградени електроуреди. Настилките са от луксозен ламинат, фаянс и теракот. Апартаментът е с PVC дограма, СОТ, блиндирана входна врата, вътрешни щори и модерен, нестандартен интериор.

2. Изток (София) – 495 000 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент се намира в сграда, построена през 2007 г. в близост до Борисовата градина. Разгънатата застроена площ на имота е 276 кв.м., като от тях 88 кв.м е панорамна тераса. Апартаментът се състои от голяма кухня, дневна, три спални - едната 24 кв. м. , а др.угите две - по 20 кв. м. , две бани с тоалетни, сауна.

3. Чайка (Варна) – 290 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 144 кв.м. Имотът е обзаведен по индивидуален дизайнерски проект. Дневната е разделена на три части: кухненски кът, трапезария и хол. Дневната разполага с голям 42-инчов телевизор, домашно кино с колони. От дневната се излиза на голяма тераса посредством френски прозорци. Кухненският бокс е обзаведен с модерни шкафове, като всички кухненски уреди са вградени.

4. Иван Вазов (София) – 480 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира до бул. „Витоша”. Разгънатата му застроена площ е 250 кв.м. Състои се от две нива, като на първото са разположени дневна с трапезария; кухненски бокс; две спални, едната със собствена баня; баня с тоалетна. На горното ниво има мокро помещение; родителска спалня; дрешник; баня с тоалетна с тераса; панорамна тераса.

5. Център (Бургас) – 270 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 160 кв.м. и се намира на втория етаж на сграда с луксозни общи части. Състои се от голям хол с трапезна част с тераса, отделна кухня с тераса, три спални, от всяка се излиза на тераса, две бани с тоалетни. Към имота има фитнес помещение от 30 кв.м и партерен гараж от 15 кв.м.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини