Отидете към основна версия

4 621 8

Строителният бос и жена му застреляни в гръб с дамски пистолет

  • убийство-
  • строителен предприемач-
  • дамски пистолет-
  • гръб-
  • митко дамянов-
  • наталия

От МВР вярват, че убийството ще се разкрие бързо, тъй като този тип оръжие не е на въоръжение и трудно човек би се снабдил с него на черно

Разстреляните Митко и Наталия Дамянови са убити в гръб, с дамски пистолет за самоотбрана, разкриха пред "Стандарт" източници от разследването. Намерените 8 гилзи от оръжието на стрелбата са 22LR калибър или т. нар. флоберов патрон.

Всички куршуми са изстреляни в гръб, става ясно от експертизата. Бившият строителен предприемач Митко е видял нападателя си, обърнал се е и се опитал да избяга. Наталия пък тръгнала вдясно, за да се скрие зад съседния блок, когато са я настигнали куршумите на убиеца.

Много е вероятно убийството да бъде разкрито бързо, понеже подобен тип оръжие не е на въоръжение и трудно човек би се снабдил с подобен пистолет на черния пазар, смятат криминалисти. Те се надяват намерените гилзи да съвпаднат с вече регистрирано в полицията оръжие.

Още в нощта на убийството на Дамянови е задържан техен съсед, с когото били в конфликт. Мъжът бил завлечен от Митко Дамянов с 30 000 евро заради апартамент. Пред национална телевизия бащата на застреляната Наталия изрази увереност, че престъплението е отмъщение на съсед, а не заради строителния бизнес на зет му, но може би между двете неща има връзка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини