Last news in Fakti

22 Януари, 2015 16:00 6 663 0

Има заподозрян за убийството на Митко Дамянов и съпругата му

  • митко дамянов-
  • витоша-
  • убийството-
  • заподозрян

Той е в ареста заради друго престъпление, но се очаква да му бъде повдигнато обвинение за двойното убийство

Има заподозрян за убийството на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия в София, съобщиха от БНР. Двамата бяха разстреляни на 8-и януари в квартал "Витоша".

Заподозреният е в ареста заради друго престъпление, но се очаква да му бъде повдигнато обвинение за двойното убийство.

При акция на Главна дирекция "Криминална полиция" във Варна са задържани хора, за които също има подозрения, че са съпричастни към разстрела на Дамянови. От МВР все още отказват официално да коментират новината, директорът на полицията в София Младен Маринов уточни, че по случая се работи активно и в следващите дни ще има резултат.

Отпаднала е версията, че възможен извършител на убийството е познат на Дамянови, който ги е заплашвал преди време. Това е станало, след като са били снети натривки на ръцете на мъжа и е било проверено алибито му. След разследване полицията е стигнала и до основния заподозрян по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА