Last news in Fakti

12 Януари, 2015 13:50 4 615 8

Строителният бос и жена му застреляни в гръб с дамски пистолет

  • убийство-
  • строителен предприемач-
  • дамски пистолет-
  • гръб-
  • митко дамянов-
  • наталия

От МВР вярват, че убийството ще се разкрие бързо, тъй като този тип оръжие не е на въоръжение и трудно човек би се снабдил с него на черно

Разстреляните Митко и Наталия Дамянови са убити в гръб, с дамски пистолет за самоотбрана, разкриха пред "Стандарт" източници от разследването. Намерените 8 гилзи от оръжието на стрелбата са 22LR калибър или т. нар. флоберов патрон.

Всички куршуми са изстреляни в гръб, става ясно от експертизата. Бившият строителен предприемач Митко е видял нападателя си, обърнал се е и се опитал да избяга. Наталия пък тръгнала вдясно, за да се скрие зад съседния блок, когато са я настигнали куршумите на убиеца.

Много е вероятно убийството да бъде разкрито бързо, понеже подобен тип оръжие не е на въоръжение и трудно човек би се снабдил с подобен пистолет на черния пазар, смятат криминалисти. Те се надяват намерените гилзи да съвпаднат с вече регистрирано в полицията оръжие.

Още в нощта на убийството на Дамянови е задържан техен съсед, с когото били в конфликт. Мъжът бил завлечен от Митко Дамянов с 30 000 евро заради апартамент. Пред национална телевизия бащата на застреляната Наталия изрази увереност, че престъплението е отмъщение на съсед, а не заради строителния бизнес на зет му, но може би между двете неща има връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    С "ДАМСКИ" пистолет????Алоооо ама това си е оръжие та дали дамско или детско след като може да отнеме човешки живот си е оръжие!!!Просто се чудя дали има по-абсурдна държава от родината ни!!!Според логиката на тези дето ни "пазят" ако ръгнеш някой с кухненски нож предназначен да реже краставици няма да има проблем да те заловят - нали??? Просто ще поразпитат по пазарите някой дали е купувал краставици напоследък и - хоп при тебе...АБСУРТ след АБСУРТ...УЖАС

    Коментиран от #2

  • 2 Кофти

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    Още по-голям абсурД е, че написа въпросната дума сто пъти грешно.... Иначе за "дамския" пистолет съм съгласен, че звучи глупаво, но все пак "дамски" не означава, че не е нормален пистолет, а по-скоро се отнася към размери, тегло и т.н. характеристики, тоест - коментара ти е пълен АБСУРД!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    Емоционално допуснах грешка за което се извинявам!А ти Учителю по български и литература защо в момента не си в университета???Да не те хвана нещо грипа без време???Не вярвай на рекламите по телевизията-за онзи дето си бие шамари и му минава а потърси лекарска помощ приятел!!!
  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    И отгоре написах АБУРДНА а впоследствие - АБСУРТ - с цел да провокирам такива като теб!!!Капиш?
  • 5 тошибиян

    0 0 Отговор
    ами ако оръжието е наследство да ре4ем от 30-40 години?не си мислете 4е то е купено миналата седмица и евентуално ве4е не е топка разтопена стомана с оксижен или лопата прашинки изпилен с шмиргел
  • 6 грмп

    0 0 Отговор
    Ако полиция и прокуратурата си бяха свършели работата по-рано нямаше да се стигне до тук.
  • 7 СПЕЦНАЗ

    0 0 Отговор
    Jalko che ne sa bili biti i E**ni predi da gi zastrelqt v tikvite
  • 8 ОХР

    0 0 Отговор
    Абе "СПЕЦНАЗ" Не знам от къде ти дойде да се кръстиш така?! Ти, кога видя някой да дава пари без да си върже гащите? А ако законът го допуска , не е проблем на този дето яде баницата! Само да ти кажа, че нотариусът е гаран по сделката. 2-ро: Банките спряха да дават кредити преди време на всички строителни предприемачи, като не си и завършиха строежите. И я ми кажи с 60000 евро , аджеба какъв апартамент ще си купиш ново строителство????