Отидете към основна версия

20 132 9

Убиха мъж в магазин

  • мъж-
  • убиха-
  • магазин

Повдигнато е обвинение на 31-годишен

Криминалисти разкриха и задържаха извършител на тежко престъпление в Ямболска област, съобщиха от МВР.

Разследването започнало след сигнал, постъпил в 2.40 часа вчера в РУ – Елхово. От центъра за спешна помощ съобщили за починал мъж в търговски обект в село Бояново. Изпратеният на място полицейски екип запазил местопроизшествието и отцепил периметъра около него. За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Ямбол. Извършен е оглед от оперативно-следствена група при РУ - Елхово.

Установена е самоличността на жертвата – 64-годишен жител на Ямбол. В хода на проведените процесуално-следствени действия са иззети веществени доказателства, проведени са разпити. Изяснено е, че между починалия и група млади мъже от селото възникнал скандал, прераснал в спречкване, при което той паднал и получил фатална травма на главата.

В резултат на проведените действия по разследването, към момента е повдигнато обвинение на 31-годишен мъж за извършено престъпление. С прокурорско постановление му е наложена мярка задържане за срок до 72 часа.

В рамките на образуваното досъдебно производство процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура – Ямбол.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини