Отидете към основна версия

8 555 5

Мъж взриви колата на бившата си приятелка (Снимки)

  • мъж-
  • взриви-
  • колата-
  • бившата-
  • приятелка

За щастие няма пострадали

Снимки: haskovo.net

32-годишен димитровградчанин, познат на органите на реда е задържан след като е взривил колата на бившата си приятелка, съобщиха от МВР. За щастие, след инцидента няма пострадали.

Тази сутрин в 2.30 часа в РУ-Димитровград е получен сигнал за пожар в лек автомобил, паркиран на улица в града. Пристигналите на място пожарни екипи погасили огъня в автомобил „Mazda“, собственост на 29-годишна жена.

Криминалистите установили, че е било заложено самоделно взривно устройство под задната част на колата, при последвало взривяване са настъпили незначителни материални щети по задната част на колата.

Районът е заграден, местопроизшествието е запазено. Образувано е досъдебно производство. 

Разследващите работят по различни версии, една от която - междуличностни взаимоотношения между двамата.  Според близки до разследването става въпрос за битов скандал за дете. Мъжът е баща на 2-годишното дете на жената.

Пред журналисти собственичката на колата обяснила, че не се страхува за живота си, въпреки че приятелят й отправял заплахи, откакто са се разделили преди две години, когато детето било на 3 месеца.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини