Отидете към основна версия

36 151 43

Циганин продава нелегално регистрационни талони за коли в интернет

  • циганин-
  • красимир колев-
  • регистрационен талон-
  • автомобили-
  • търговия-
  • документи

Красимир Колев е публикувал обявата си във Facebook

Снимка: Facebook

Любопитна обява се появи в социалната мрежа Facebook. Мъж от ромски произход предлага за продан големи и малки талони за регистрация на автомобили.

"Имам доста талони с номера на различни коли. Някой ако му трябва...", пише Красимир Колев и дава телефон за връзка.

От TrafficNews.bg се свързаха с Красимир и го попитаха дали може да им изтъргува талон. Колев се поинтересувал за каква кола става дума и при споменатата марка и модел, той споделил, че за конкретния автомобил няма, но предложил други няколко модела, за които разполага с налични документи.

Цената на талоните варирала според желанията на клиента за марка и модел - за някои по-скъпо, за други по-евтино. От думите на мъжа се подразбира, че става дума за вече съществуващи регистрационни талони, като това води до предположение, че талоните са валидно издадени. Въпреки това документите могат да се окажат и фалшиви.

По какъв начин мъжът се е сдобил с тях, каква е автентичността им и чия собственост са, остават въпроси, на които разследващите власти трябва да дадат отговор.

Търговията с документи, истински или подправени, е незаконна и при доказване на участие в такава схема законът предвижда до три години лишаване от свобода.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини