Отидете към основна версия

12 838 41

Пияна мутра хвърля и рита куче, блъсна собственичката му (ВИДЕО)

  • мутра-
  • побой-
  • куче-
  • продавачка

Брутално видео се разпространява в социалните мрежи с призив ако някой види "героя" от него, да се пази.

Кадрите са заснети от камера за наблюдение в магазинче за алкохол и цигари. На тях се вижда как мъж влиза, блъска жена, която в този момент звъни по тел. 112 за помощ и в същия момент вдига кучето ѝ и го блъска с всичка сила в земята.

Самото видео има предистория. Минути преди това същият мъж нападнал продавачката на улицата пред магазина. Жената с кучето се притекла на помощ, тогава нападателят изритал кучето й, а тя го напръскала със спрей за самозащита. После влезнала в магазина заедно с продавачка, за да потърси помощ.

"Пиян и заплашващ мен и момичето, което работи в магазина в отказ да му се даде на аванта (в тетрадката на длъжниците). Останах да я защитя и не съжелявам! Имам достойнство и "топки" за разлика от доста мъже!!!", написа жената с кучето.

"Търся справедливост!!! Секси левентът се казва Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. шофирал пиян разбил паркирани коли и избягал от местопроизшествието ... и бие барабана... Велик и недосегаем", добавя младата жена, която разпространява кадрите с боя.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини