Отидете към основна версия

3 255 3

Жена обвини шефа си в насилие, осъдиха нея

  • карлово-
  • шамари-
  • насилие

Съдът отхвърли версията на работничка в завод, че е била шамаросвана от началника си

Снимка: Shutterstock

Жена от Карлово, работничка в завод, трябва да плати близо 1000 лева адвокатски хонорари и разноски по делото, след като районният съд в града оправда шефа ѝ по обвинение, че ѝ е нанесъл лека телесна повреда. Отхвърлен е и искът за 2000 лв. обезщетение.

Случката е от 16 февруари 2017 г. Тогава работничката поискала да отиде до тоалетна, а прекият ѝ началник казал да изчака малко, за да се върне нейна колежка и че тогава можела да отиде. Жената изчакала и отишла до тоалетна, когато се върнала колежката ѝ. Въпреки това, когато отишла обратно до машините, се скарала с шефа си. Той се разкрещял, че заради нея се е наложило производството да бъде спряно за кратко. Жената казала, че изчакала да се върне другата ѝ колежка, но въпреки това получила в отговор няколко шамара.

Според съда тази версия не е достоверна, защото четирима други работници от цеха потвърдили, че шефът им не е удрял работничката. Съдебно-медицинската експертиза сочи, че нараняванията по лицето на жената може да са причинени и от нея самата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини