Отидете към основна версия

10 509 15

Нов ден – нови палежи

  • коли-
  • палежи

Лек автомобили горяха в Хасково и Пловдив

Снимка: БГНЕС

Палежите на коли продължават. Лек автомобил горя в Хасково през нощта, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Тази сутрин в 01,20 часа е възникнал пожар в лек автомобил „Renault Clio”, паркиран във вилна зона „Кенана”. Колата е собственост на 37-годишен хасковлия.

Днес ще се извърши повторен оглед на автомобила за изясняване причините за пожара. Образувано е досъдебно производство.

Лек автомобил бе опожарен тази нощ и в Пловдив. Около 01.30 часа пред бл. 15 в ж.р.”Тракия” е възникнал пожар в лек автомобил Nissan Micra, собственост на 34-годишна жена. По първоначални данни колата е била умишлено запалена.

Палеж на лек автомобил има и в Смядово, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен. Около 02:52 часа днес в участък “Пожарна безопасност и защита на населението” – Смядово е получен сигнал, че в лек автомобил “Ford” на ул. “Априлско въстание” в града е възникнал пожар. Унищожен е лекият автомобил. Причините за възникването на огъня се изясняват.

Вчера три автомобила бяха подпалени в различни градове на страната. Умишлено запалиха BMW-то на 40-годишен мъж в Бургас, съобщиха от полицията. По първоначални данни се касае за умишлено запалване, като са засегнати двигателният отсек и предният регистрационен номер. От огъня е пострадал и паркираният в съседство лек автомобил,  на който е обгоряла дясната страна.
 
Казанлък също осъмнаха вчера сутринта със запален автомобили. Пикап марка „Ford" беше запален в 4.40 сутринта на 50 метра от Районното управление на полицията в града. По първоначална информация колата е подпалена от предната част, напълно изпепелен е двигателят, както и голяма част от купето. Противопожарна експертиза ще установи с каква течност е запалена колата. 
 
Вчера по обяд изгоря и лека кола в столичния квартал „Младост 3“.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини