Last news in Fakti

6 Януари, 2012 10:16 1 721 0

„Audi” горя в Гоце Делчев

  • коли-
  • палежи

Кола горя и в Плевен

„Audi” горя в Гоце Делчев - 1
Снимка: Архив - БГНЕС

Лек автомобил „Audi”горя в Гоце Делчев. Пожарът е възникнал около полунощ. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Дунав” в града и е собственост на жител на Гоце Делчев. Опожареното „Audi” е произведено през 1987 г.

Колата не е изгоряла напълно, но вследствие на огъня са засегнати и съседни автомобили. Не са ясни причините за възникване на пожара, в момента се работи по няколко версии една, от които е умишлен палеж.

Втори оглед на специалистите днес ще установи дали лекият автомобил е изгорял вследствие на умишлен палеж или поради техническа неизправност. Ако е първото, то пироманията, тръгнала от столицата, достигна и до българо-гръцката граница.

Кола горя и в Плевен тази нощ. Автомобилът е собственост на 39-годишен лекар и е била паркирана пред дома му пред блок "Раковски" в централната част на града. Пламъците са унищожили само предната част на автомобила. Основната версия, по която се работи, е умишлен палеж заради личен конфликт, съобщи БНР


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА