Last news in Fakti

5 Януари, 2012 09:46 10 505 15

Нов ден – нови палежи

  • коли-
  • палежи

Лек автомобили горяха в Хасково и Пловдив

Нов ден – нови палежи - 1
Снимка: БГНЕС

Палежите на коли продължават. Лек автомобил горя в Хасково през нощта, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Тази сутрин в 01,20 часа е възникнал пожар в лек автомобил „Renault Clio”, паркиран във вилна зона „Кенана”. Колата е собственост на 37-годишен хасковлия.

Днес ще се извърши повторен оглед на автомобила за изясняване причините за пожара. Образувано е досъдебно производство.

Лек автомобил бе опожарен тази нощ и в Пловдив. Около 01.30 часа пред бл. 15 в ж.р.”Тракия” е възникнал пожар в лек автомобил Nissan Micra, собственост на 34-годишна жена. По първоначални данни колата е била умишлено запалена.

Палеж на лек автомобил има и в Смядово, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен. Около 02:52 часа днес в участък “Пожарна безопасност и защита на населението” – Смядово е получен сигнал, че в лек автомобил “Ford” на ул. “Априлско въстание” в града е възникнал пожар. Унищожен е лекият автомобил. Причините за възникването на огъня се изясняват.

Вчера три автомобила бяха подпалени в различни градове на страната. Умишлено запалиха BMW-то на 40-годишен мъж в Бургас, съобщиха от полицията. По първоначални данни се касае за умишлено запалване, като са засегнати двигателният отсек и предният регистрационен номер. От огъня е пострадал и паркираният в съседство лек автомобил,  на който е обгоряла дясната страна.
 
Казанлък също осъмнаха вчера сутринта със запален автомобили. Пикап марка „Ford" беше запален в 4.40 сутринта на 50 метра от Районното управление на полицията в града. По първоначална информация колата е подпалена от предната част, напълно изпепелен е двигателят, както и голяма част от купето. Противопожарна експертиза ще установи с каква течност е запалена колата. 
 
Вчера по обяд изгоря и лека кола в столичния квартал „Младост 3“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дф

    1 0 Отговор
    наглата полиция не може да залови НИТО ЕДИН извършител
    наглост неземна
    връзки неземни
    големия мъж БОООРИИСОООООВВВ не смее и дума да каже за палежите !
    извади си маркуча и оправи не щата бе .... мъжле
  • 2 гневен шофьор

    0 0 Отговор
    тез дето палят колите на хората са за убиване направо,предлагам ако
    полицията хване някой подпалвач на кола да го предадат на хората те да го линчуват публично
  • 3 дан

    0 0 Отговор
    така е щот ги пускат кото ги хванат да им изсъхнат рацете на тия доно и но по скоро
  • 4 ......

    0 0 Отговор
    Вече взе да става страшно.
    Неуредените взаимоотношения в държавата са много.Няма вече да го бият,отвличат,ами за по-лесно колата.
    Утре- вдругиден като купи друга,хайде и нея ще запалим.
    Кофти работа.
  • 5 ники

    0 0 Отговор
    Държавата на ПОЖАРНИКАРЯ гори . Цв. Цв. на ски с гаджето си Веско. Б.Б. играе футбол. Дянков плюе колегите си по медиите . Да ти е...........а държавата !!!!!!

    Коментиран от #10

  • 6 bmw fen

    0 0 Отговор
    rano ili kusno horata 6e gi nabarat tiq piromani a nabarat li gi jalna im maika dano az da sam 1 ot teq detgo 6e gi nabarat
  • 7 Даниел Некезов

    0 0 Отговор
    Като по-малки бутахме кошовете за смет пред къщите и после тичахме със всички сили, сега младежите палят коли за игра. Виждам причина за случващото се, единствено в инфорамцията,която получават в днешно време децата,не зависимо от къде : телевизия,радио,интернет и разбира се "медийте"...
  • 8 bfdvdn

    0 0 Отговор
    Nqkoi ot tiq zapalenite da dade nagrada za glavata mu.
  • 9 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    СМЪРТ ЗА ПОДПАЛВАЧИТЕ
  • 10 Валери Гоцев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ники":

    @5 да ти е.а коментара,песимист.... !!!! заради такива като тебе е такова положението !
  • 11 М.Димитров

    0 0 Отговор
    Е*ати...тия пиромани превзеха страната!
  • 12 ежг

    0 0 Отговор
    жалки дребни компрексарчета - на мъже се правят -а и не могат да ги хванат - тероризират държавата тия - и създават и без това още по-голямо нпрежение - ако хванат некой да го съдят направо за тероризъм -ама нали има и юредически г.золизци - ще го изкарат за 2 дена от тюрмата
  • 13 емилиано

    0 0 Отговор
    Автокаско-с допълнителен анекс за пожар...това е разковничето!!! Много коли,малко застраховки,а на всичкото отгоре трябват и заплати за едни нежни момиченца с ноктопластики по лъскавите офиси на застрахователните фирми.Елементарно-насажда се психоза,а реалните извършители взимат доста пари и ги защитават мастити адвокати на застрахователните фирми! На нас какво ни остана.....освен да палим техните офиси,няма да ги матираме,но поне ще е реми:)))))
  • 14 misafir

    0 0 Отговор
    e чoвek ako нemoжe дa прoдava kolatasi, nameril na4in da vırne kolata na lef4e ta.Dajiveйe KASKOTO.
  • 15 КГБ

    0 0 Отговор
    МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ СПРАТ ПАЛЕЖИТЕ НА КОЛИ-ПРОСТО ТРЯБВА ТЕЗИ АЛЧНИ КРАДЛИВИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИЙ ДА СЕ НАЦИОАЛИЗИРАТ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ! ТЪКМО И ДЪРЖАВАТА ИМА НУЖДА ОТ СРЕДСТВА ДА ПЛАЩА ПЕНСИЙ, А КАТО ДОБАВИМ И ЕЛЕКТРО РЕКЕТЬОРИТЕ СЪВСЕМ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.