Last news in Fakti

4 Януари, 2012 09:05 4 707 5

BMW горя в Бургас, Ford в Казанлък

  • коли-
  • палежи-
  • бургас

Лек автомобил BMW е горял в Бургас през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал тази сутрин в 05.56 часа на бургаската улица „Патриарх Евтимий” 86.

В момента се водят процесуално-следствени действия за изясняване на причините и размера на нанесените щети.

Още два пожара са станали през последните 24 часа. Сухо дърво се е възпламенило в Морската градина до Воденицата вчера в 17.48 часа. Горели са отпадъци в 01.41 часа до Товарна гара. Няма пострадали и нанесени сериозни поражения.

Палеж на автомобил е бил извършен тази нощ в Казанлък, съобщи БГНЕС. Автомобилът е запален на 50 м от РУП-Казанлък. Колата марка Ford е изгоряла частично в предната си част, унищожени са двигателят и част от купето. Престои оглед на криминалистите за установяване на причината и начина на запалване.

За 14 дни в Старозагорско запалените автомобили са 5. За последния месец запалените автомобили в страната са над 20, а в София за два месеца са запалени около 60 коли.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    izvarshitelite na palejite sa iako kompleksirani smeshnici tarseshti izvestnost.kato gi hvanat shte d...t iako.

    Коментиран от #2

  • 2 Пламен Кисьов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    @1 може и така да е .. въпреки ,че да запалиш една кола не е все едно да си запалиш цигара .. по тая снимка ако е истинска

    /понеже тука в тоя сайт, имат навика да слагат не отговарящи снимки със статиите им, което е мега тъпо , по-добре да няма никаква снимка от колкото да сложите някаква снимка на катастрофирало .... рено 19 да речем, пък да сложат снимка към статията на безобразно смачкана опел вектра/

    .. та според мене т'ва БМВ /E90 може би, не мога да го разпозная/ е запалено с някаква финансова цел - било то да се отмъсти, накаже, сплаши и пр. някой псевдо мутра или просто на някой тарикат вече му е писнало да го кара е решил покрай палежите да се възползва - покарал си е година - две и му е драсне клечката , ся ще му дадат чисто ново и така ..
  • 3 liksgn

    0 0 Отговор
    Да и според мен е е90 и е със сигурност,а защо са го запалили само можем да гадаем дано полицията не гадае като нас,а разбере истината за палежа
  • 4 bg777777

    0 0 Отговор
    На тоя с Форда са му направили услуга !
  • 5 Ивайло Петров

    0 0 Отговор
    Дааааа,а може би и само да се е запалило