Отидете към основна версия

3 150 4

Идентифицираха разчленения труп на сметището

  • труп-
  • алеко константиново

46-годишният Спас Денин е бил мъртво пиян преди смъртта си

Полицията установи самоличността на трупа, открит разчленен на сметището в село Алеко Константиново. Това е 46-годишният Спас Денин от септемврийското село Ковачево.

Тялото на Денин беше открито на 30 декември. Призори камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките. Трупът бил с отделени глава и крайници. В отделен найлонов плик пък били гениталиите на жертвата.

46-годишният Спас Денин е бил мъртво пиян преди смъртта си, съобщи пред „Дарик“ д-р Ангел Фингаров, шеф на отделението по "Съдебна медицина" в МБАЛ-Пазарджик, извършил аутопсията. Резултатите от пробата за алкохол показват 2,86 промила алкохол в кръвта му. Това е тежка степен на алкохолно опиване, уточни д-р Фингаров.

По трупа са намерени общо девет прободни рани, от които мъжът е загинал. Разчленяването е станало след смъртта му, обясни патоанатомът. „30 години съм съдебен лекар, подобно зверство за пръв път виждам", сподели още той и обясни, че това убийство е много по-жестоко от убийството на сестрите Белнейски.

Все още няма задържан за убийство в Пазарджик. Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов заяви, че към момента не е установен извършителят на тежкото престъпление.

Според разследващи вероятно става въпрос за убийство от ревност, тъй като мъжът имал връзка с омъжена жена. Разпитани са всички от близки на убития. От прокуратурата отказаха да коментират дали вече има заподозрени за убийството.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини