Last news in Fakti

3 Януари, 2012 09:54 5 210 0

На сметище в Пазарджишко откриха разчленен труп

  • труп-
  • сметище-
  • пазарджик

Разчленен труп на мъж в черни чували е открит от роми на сметището в пазарджишкото село Алеко Константиново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Тялото е на мъж на видима възраст около 40 години, каза говорителят на ОДП-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Самоличността на убития обаче още не е установена. От прокуратурата заявиха, че към момента няма подаден сигнал на територията на Пазарджик и региона за издирване на лице от мъжки пол на такава възраст.

Призори на 30 декември камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките. Трупът бил с отделени глава и крайници. В отделен найлонов плик пък били гениталиите на жертвата.

МВР издирва камиона по сметосъбиране, който е превозил контейнера до сметището. Окръжният прокурор Димитрия Ганчева, която е и наблюдаващият прокурор по случая заяви, че са снети показания на хората, живеещи в района.

Четири коли събират ежедневно отпадъците в Пазарджик, съобщи управителят на фирмата Иван Танков. Той потвърди, че машините са били проверени в гаража от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА