Отидете към основна версия

16 838 33

Румънска съдийка разби носа на полицай в Банско

  • съдийка-
  • полицай-
  • лифт

Магистратката се изнервила от дългото чакане за лифта

Румънска съдийка от градския съд в Брашов нападна, удари два шамара и разби носа на полицай от управлението в Банско, съобщава в. „Струма”. Инцидентът станал в събота преди обяд на писта в местността Шилигарника.

40 годишната Стефания Кристина се редила на опашка за лифта във времето, в което бурният вятър повреди три подстанции и токът спря на няколко места в курортния град. Изнервена от чакането, тя потърсила някого от управата на курорта, но като не намерила, вдигнала луд скандал на хората, които пускат лифта. Наложило се да повикат полиция, на място пристигнал екип от Банско, който направил опит да я укроти.

До развилнялата се румънска съдийка бил съпругът й, който също правил опит да я успокои. Тя хвърлила картата си за лифта и поискала да й върнат парите. Насъбрали се и други туристи и един от полицаите направил забележка на румънката и я предупредил, че ще я арестува заради неприлично поведение.

Последвали истерични крясъци и жената се хвърлила върху униформения, ударила му два шамара и започнала до го скубе и дере. Намесили се други ченгета, които едва успели да задържат румънката. Вкарана е в полицейската клетка, където престояла няколко часа.

Незабавно полицаите я предали на съда в Разлог и вчера колегите й от Районния съд постановиха глоба от 500 лева за румънската си колежка и публично извинение към пострадалия полицай. От полицията Благоевград потвърдиха случая, но отказаха да съобщят името на колегата си, бит от бойната дама, заради честта на пагона.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини