Отидете към основна версия

18 885 21

Отчаяние: 66-годишна закла майка си, опита да се самоубие

  • лом-
  • убийство-
  • самоубийство

Трагичен инцидент в Северозападна България

66-годишна жена е заклала 84-годишната си майка, а после е опитала и да се самоубие. Кървавата драма е станала в крайдунавския град Лом.

Иванка И. е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето и шията. Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота ѝ. Състоянието ѝ е стабилизирано.

Майка ѝ - Екатерина Г., е издъхнала в дома си. Двете жени са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била прикована на легло. Това било вследствие на падане, при което счупила таза си, разказват нейни съседи, цитирани от "Конкурент".

По-голямата ѝ дъщеря Иванка се е грижела за нея. Двете жени преживявали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Иванка не можела да си позволи да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка.

Съседите разказват още, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка, като дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси семейството си.

Криминалистите изчакват състоянието на Иванка И. да се подобри, за да проведат разпит с нея.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини