Отидете към основна версия

2 287 5

Подозират българин за брутално убийство в Чехия

  • проститутка-
  • българин-
  • усти над лабем

Тялото на 26-годишната проститутка Никол е намерено от случайни минувачи

Полицията в Чехия разследва смъртта на млада проститутка, убита в град Теплице по особено жесток начин. След седмица разследване е заподозрян мъж, който според някои медии в Чехия е от българско гражданство, пише Блиц.

"На този етап мога да ви кажа, че върви разследване и действително имаме заподозрян чужденец. За съжаление не мога да издам все още неговата самоличност", коментира говорителката на полицията на Усти над Лабем Шарка Полачкова. По думите ѝ в разследването се включили много полицаи, за да може случаят да се реши колкото се може по-бързо.

Не е тайна, че от години българската и руската мафия работят заедно в Северна Чехия, където държат публични домове. Именно българи са най-влиятелните в сутеньорския бизнес в Теплице и Усти над Лабем, които се намират близо до немската граница и проститутките там разчитат предимно на клиенти чужденци.

Тялото на 26-годишната проститутка Никол е намерено от случайни минувачи около седем сутринта на 11 декември. Мъртвата жена лежала захвърлена под билборд.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини