Отидете към основна версия

5 284 17

Пиян метна Раховец от балкона и преби съсед

  • стара загора-
  • раховец

Инцидентът е от Стара Загора

Снимката е илюстративна

Арестуваха Г. М. на 39 години, привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на 04.06.2019 г. в Стара Загора причинил средна телесна повреда на Т.А.К., изразяваща се в разстройство на здравето, временно опасно за живота, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Обвиняемият бил в дома си в Стара Загора. След употреба на алкохол същия влязъл в конфликт с майка си, по време на който изхвърлил готварската печка марка “Раховец“ през терасата на жилището.

Печката паднала в близост до пострадалия и негов приятел, който се намирал пред жилищната кооперация. През това време майката на обвиняемия напуснала жилището, за да спре конфликта, но той я последвал крещейки. Пред жилищния блок, след отправена забележка от пострадалия, обвиняемия го нападнал и му нанесъл побой.

Пристигнала полиция. Пострадалият бил отведен в лечебно заведение, където бил настанен на лечение, а обвиняемия се заключил в жилището си. Наложило се органите на реда да използват сила, за да задържат обвиняемия Г.М.

Той е криминално проявен и осъждан за престъпления от общ характер.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Г.М. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо него мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – гр. Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата в Р България.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини