Отидете към основна версия

2 895 13

Арестуваха дилърка, приятелят ѝ блъсна патрулка

  • диларка-
  • арест-
  • патрулка-
  • пазарджик

При инцидента няма пострадали полицейски служители

Арестуваха млада жена за разпространение на наркотици в Пазарджик. Задържан е и неин приятел, който направил опит да избяга и осуети полицейската проверка, като блъснал служебен автомобил.

Акцията е проведена в края на миналата седмица. На една от улиците в града екипите засекли лек автомобил Хюндай, в който пътували 25-годишната жена от Септември и 28-годишен шофьор от село Виноградец. При опит да бъде спрян шофьорът не се подчинил и се опитал да избяга, като умишлено блъснал служебен автомобил Опел, пише trafficnews.bg.

За радост при инцидента няма пострадали полицейски служители. Незабавно последвало задържане на двамата, както и щателна проверка на возилото. На пода в колата е открито полиетиленово топче с малко над 13 грама суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. В дамската чанта били намерени още електронна везна и топче с неголямо количество марихуана.

Малко по-късно при направеното претърсване в жилището на младата жена са открити още две електронни везни и близо 30 грама от същия вид дрога.

Дилърката и нейния спътник са задържани в ареста на Пазарджик. Работата по случая продължава под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик, води се дознание.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини