Отидете към основна версия

12 013 42

Известен хотелиер блъска полицаи на Кръстова гора

  • хотелиер-
  • полицаи-
  • арест-
  • георги георгиев

Осъмна в ареста

Бизнесменът Георги Георгиев, известен още като Жоро Гъ*а, осъмна в ареста заради нарушаване на обществения ред. Около 01:30 ч. Георгиев пристигнал от София с луксозна лимузина "Мерцедес" S-класа. Той искал да стигне до Кръстова гора, където снощи всички поляни били пълни с миряни заради Кръстовден. По думите му настоявал да се качи на святото място, защото искал да присъства на литургия на митрополит Николай.

Край село Борово бизнесменът бил спрян от патрулна кола на полицията, уточнява TrafficNews. Помолен бил да изчака, тъй като се образувала дълга колона от автомобили. Служителите на реда направили организация и пропускали колите на етапи, за да не се образуват още по-големи задръствания. Към този момент шофьорът на Георгиев карал лимузината. Той слязъл от превозното средство заедно с шефа си. След това обаче Георгиев влязъл в лимузината и отпрашил, без да предупреди никого. Последвала кратка гонка с полицейски автомобил. 100 метра напред Жоро Гъ*а попаднал в задръстване.

Полицаите разпоредили бизнесменът да излезе от колата. След това той започнал да ги бута, блъска и обижда и да ги заплашва с уволнение, потвърдиха от полицията в Пловдив. Взета му е кръвна проба за алкохол, която е дала положителен резултат. Георгиев бил арестуван за 24 часа за хулиганство. Освободен е в събота. Бизнесменът е известен с това, че е кумец на банкера Цветан Василев. Георгиев владее ключов хотел във Велико Търново, имоти за милиони, като всичко е ипотекирано в КТБ.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.

Свързани новини