Отидете към основна версия

7 513 24

Заловиха кандидат-кмет да полива нива с канабис

  • староселци-
  • канабис-
  • марихуана-
  • пламен ганов

Полицейска акция в плевенското село Староселци

Кандидат за кметски наместник в плевенското село Староселци беше заловен да полива плантация с канабис. 28-годишният Пламен Ганов е арестуван заедно с неговия 17-годишен помощник Аксиан Миланов. Производителите на марихуана са наблюдавани от седмици от полицията преди да бъдат закопчани, научи TrafficNews.

Акцията е на криминалисти от Плевен и Кнежа, които са задържали двамата, докато се грижели за нивата. Тя се намира в местността "Гачовата колиба", труднодостъпно място, обясни кметът на Староселци.

"Разбрах, че Пламен ще ми е опонент на изборите. Не е лошо момче, баща му се занимава със земеделие, честен и трудолюбив човек. Аксиан е от ромски произход, не е създавал проблеми досега", коментира пред TrafficNews кметът Иванов.

Самият Ганов обясни, че заварил засаден канабиса и само го поливал. Упорито отрече да го е отглеждал, за да изкара пари от него.

Криминалистите са направили нощен оглед на плантацията. Полицаите са открили в колата на Ганов туби със специална течност, свързана с производството на марихуана.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини