Отидете към основна версия

6 055 14

Издирват изчезнала проститутка

  • издирвана-
  • проститутка

Съдът ще изиска справка от НАП дали подсъдимата има евентуално трудов договор

Снимка: shutterstock

Пловдивският районен съд разпореди да бъде обявена за общодържавно издирване Камелия Найденова, съобщи Plovdiv24.bg.

Въпросната дама е обвинена за престъпление по чл.329, ал.1 от НК, за това, че в периода от 11.01.2018 г. до 06.07.2018 г. в Пловдив е получавала нетрудови доходи по непозволен и неморален начин - чрез проституция. Днес за втори пореден път не бе даден ход на делото, тъй като Камелия е неоткриваема.

Тя многократно е търсена на адрес на улица "Братя Шкорпил" в Пловдив, но според домоуправителя на кооперацията такова лице въобще не живее там. Освен това Камелия е издирвана безуспешно и в родното си село в област Монтана, а единствената ѝ роднина (нейна леля) твърди, че от 3 години не я е виждала и няма никаква връзка с племенницата си. Адвокатката на подсъдимата също призна, че няма връзка с нея, тъй като никой не отговарял на оставения телефонен номер.

Поради тази причина съдия Милена Георгиева реши да промени мярката за неотклонение на Камелия Найденова от подписка в задържане под стража. Съдът ще изиска справка от НАП дали подсъдимата има евентуално трудов договор, както и справка от мобилната компания относно платени фактури по договор за телефонни услуги.

Следващото заседание по делото бе насрочено за 25 октомври от 10.00 часа. То може да тръгне и без подсъдимата, но едва след като изтече постановеният срок за общодържавното издирване.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини