20 Септември, 2019 10:24 6 025 14

Издирват изчезнала проститутка

  • издирвана-
  • проститутка

Съдът ще изиска справка от НАП дали подсъдимата има евентуално трудов договор

Издирват изчезнала проститутка - 1
Снимка: shutterstock

Пловдивският районен съд разпореди да бъде обявена за общодържавно издирване Камелия Найденова, съобщи Plovdiv24.bg.

Въпросната дама е обвинена за престъпление по чл.329, ал.1 от НК, за това, че в периода от 11.01.2018 г. до 06.07.2018 г. в Пловдив е получавала нетрудови доходи по непозволен и неморален начин - чрез проституция. Днес за втори пореден път не бе даден ход на делото, тъй като Камелия е неоткриваема.

Тя многократно е търсена на адрес на улица "Братя Шкорпил" в Пловдив, но според домоуправителя на кооперацията такова лице въобще не живее там. Освен това Камелия е издирвана безуспешно и в родното си село в област Монтана, а единствената ѝ роднина (нейна леля) твърди, че от 3 години не я е виждала и няма никаква връзка с племенницата си. Адвокатката на подсъдимата също призна, че няма връзка с нея, тъй като никой не отговарял на оставения телефонен номер.

Поради тази причина съдия Милена Георгиева реши да промени мярката за неотклонение на Камелия Найденова от подписка в задържане под стража. Съдът ще изиска справка от НАП дали подсъдимата има евентуално трудов договор, както и справка от мобилната компания относно платени фактури по договор за телефонни услуги.

Следващото заседание по делото бе насрочено за 25 октомври от 10.00 часа. То може да тръгне и без подсъдимата, но едва след като изтече постановеният срок за общодържавното издирване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ааааа

    25 2 Отговор
    Някой си я затворил в мазето и си я ш*ба за без пари
  • 2 Бандюга

    22 1 Отговор
    Тая отдавна е духнала извън БГ!
  • 3 ЩЕ Я НАМЕРЯТ НА

    15 6 Отговор
    ПОЗИТАНО 20.!
  • 4 Сега горката

    29 0 Отговор
    изкарва същите доходи някъде по Европа! Докъде я докарахме, вече и проститутките да бягат от България!
  • 5 Не разбирам?

    23 0 Отговор
    Съдът ще изиска справка от НАП дали подсъдимата има евентуално трудов договор! Да не се окаже че е на договор към общината?
  • 6 Моралния

    28 0 Отговор
    Само една проститутка ли имаме, та само една се издирва?! Ба си моралната държава! Само една, дето се вика за цяр. Сиромашия, братчеТ.
    Ми, ония 240, тях няма ли да ги издирят? Да си получат заплатите, де, те те от както са се върнали от "ваканцуване" не са се подписвали за заплати, щото доходите им са от други места!
  • 7 Чичо

    19 0 Отговор
    Алооо, съдът! Оставете я тая и си повикойте друга. Я колко много има и не само по шосетата.
  • 8 Дейм

    21 1 Отговор
    Ама с какви топ случаи се занимават паразитите от съда, а? Всичко ни е наред и средства се хабят за най големите престъпници вече, проститутките... Респект!
  • 9 Всичкото Мара фтасала

    20 1 Отговор
    До парите от данъците на една проститука ли опряха тия хрантутници?
  • 10 111112222

    19 1 Отговор
    всички проститутки работят в НАП
  • 11 ИВАН

    9 2 Отговор
    Няма ли по-бърза процедура за подобна измет, да се хаби толкова обществен ресурс - та съдии, та адвокати, та прокурори, та разследващи и издирватели - кой го храни всичкото това стадо
  • 12 Malian

    22 0 Отговор
    Новината е потресаваща!От горе написаното оставам с впечатление , че това е единствената проститутка в България и единствената, която работи без договор и не си плаща данъците.
  • 13 ДДРОнег

    14 0 Отговор
    Ами узаконете проституцията, то тъй или иначе с нея никой не се бори и тя реално си е узаконена, но като е на "светло" и момичетата ще бъдат защитени и пари ще влизат в бюджета, че по-лесно да издържаме другите 240 проститутки !!!
  • 14 Нямазначение

    1 0 Отговор
    Браво!!!Супер държава!Значи за тези който,си имат чадър и работят за някой си "БАТКО С ДЕБЕЛ ВРАТ" няма проблеми няма издирване няма СЪД...А за някакво момиче което,за да стигне до пътя -или няма дом и близки или е изоставена с децата си от мъжа й се чуди как да ги храни се издирва за да бъде съдена че,6 месеца си е продавала тялото на гадни,мазни,незадоволени от жените си чичковци и накрая същите тези може би е плюят и съдят чрез коментарите си.А и може би и някоя лелка на която,дебелия и съпруг също се възползва от подобни услуги.И нека не забравяме че,не само "многодетни циганки"има по гарите и пътищата ..Има и много бели българки някой дори и не по тяхно желание,или поради друг проблем.Вместо да съдите помислете защо тези момичета правят това?Поне Вие Уважаемите Жени сами знаете че,да правиш това без чувства и с напълно непознат надали е с желание.....Нямам думи направо!