Отидете към основна версия

3 516 13

Полицай и кинезитерапевт в грозен екшън

  • побой-
  • полицай-
  • кинезитерапевт-
  • баня

По време на инцидента полицейският служител не е бил на работа и е бил цивилен

Снимка: shutterstock

Физическа саморазправа между двама млади мъже вдигна на крак полицията в Разлог. Инцидентът е станал около 20:00 часа в неделя, когато в РУ – Разлог е получен сигнал, че в района на хотел в село Баня е възникнала физическа саморазправа, при която 25-годишен мъж от разложкото село Добърско е нанесъл побой на 29-годишен от град Белица. В резултат на инцидента пострадалият е получил фрактура на долната челюст и натъртвания по тялото. 25-годишният мъж е задържан със заповед за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство, пише struma.bg.

Според първоначалната информация единият от участниците в боя е полицейският служител от Белица Димитър Ш. и именно той е предизвикал агресията на опонента си Красимир Б. от Добърско, който е кинезитерапевт в хотела.

Малко преди да бъде задържан от пристигналия на място полицейски патрул от РУ – Разлог, Красимир Б. споделил пред колеги, че е бил нападнат от полицая, който препречил автомобила му с личния си, след което се опитал да го изведе от колата и му нанесъл пръв юмручен удар. Така се стигнало до физическа саморазправа между двамата, която приключила със счупената челюст на полицая.

Екшънът се разиграл на паркинга пред четиризвезден хотел в Баня, където Красимир Б. бил оставил автомобила си. Секунди преди да потегли, зад него спрял автомобила на пострадалия и се разиграла грозната сцена. Друг кинезитерапевт, работещ в хотела, тръгвайки си след работа, пръв видял биещите се мъже и се притекъл да ги разтървава, а след това се намесили и други служители и боят е прекратен. Пострадалият лично подал сигнал за нападение и на място пристигнал полицейски патрул.

Случаят тепърва ще се изяснява, както и причините, довели до физическата саморазправа между двамата. Една от камерите на хотела е заснела случилото се.

По време на инцидента полицейският служител не е бил на работа и е бил цивилен.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини