Отидете към основна версия

4 279 12

Рекорд! Хванаха шофьор надрусан с пет вида дрога

  • шофьор-
  • дрога

Водачът е 31- годишен жител на Садово

Трима водачи са задържани през изминалото денонощие за извършени престъпления по пътищата, свързани с шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Служители на полицията хванали в крачка 28- годишен водач на лек автомобил БМВ. Мъжът бил паркирал автомобила си в нарушение на разпоредбите на ЗДвП на булевард "Руски" в Пловдив и се намирал в купето на превозното средство. Проверка с полеви тест реагирала положително за употреба на амфетамин от страна на водача.

Бързо производство за шофиране след употреба на коктейл от наркотични вещества – амфетамин, метамфетамин, кокаин, марихуана и бензодиазепини, е започнато срещу 31- годишен жител на Садово. Дрогираният водач е задържан при проверка на пътя Садово- Асеновград. Мъжът управлявал лек автомобил "Ваз 21051".

Водач в нетрезво състояние е задържан в късните часове на 9 декември. Автопатрул извършил проверка на ауди, което било спряно на улица "Юндола". 43- годишният мъж зад волана шофирал под въздействие на 2,44 промила алкохол, установено по надлежния ред. По случая е започнато бързо производство.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини