Отидете към основна версия

5 800 19

Запалиха фризьорския салон на бившия коафьор на Мая Манолова

  • палеж-
  • фризьорски салон-
  • мая манолова

Съпругата на стилиста Васил Янчев – Катя Янчева, бе общински съветник, заместник областен управител в мандата на Пламен Орешарски

Илюстративна снимка, БГНЕС

Неизвестни запалиха фризьорски салон на ул. „Гороцветна” в центъра на Кюстендил. Пламъците са обхванали прозорец с дървена дограма. Пред входа е изгоряла част от настилката, съобщи struma.bg.

Един екип на РСПБЗН – Кюстендил е гасил пожара, а причините за възникването му се изясняват от РУ – Кюстендил. Най- вероятната версия, по която се работи, е умишлен палеж. Собственикът на салона Васил Янчев не бе словоохотлив по отношение на инцидента. Неговите предположения също са за умисъл. Той работи там от години. Съпругата на стилиста Васил Янчев – Катя Янчева, бе общински съветник, заместник областен управител в мандата на Пламен Орешарски. Тя бе и един мандат председател на общинската организация на БСП в Кюстендил.

Публична тайна е и близката връзка на семейство Янчеви с лидерката на гражданската инициатива „Изправи се БГ” Мая Манолова. Тя беше клиент на коафьора, докато въртеше партийните дела под Хисарлъка.

От няколко дни на централната улица „Цар Освободител” на мястото на бивш търговски обект Манолова вече има и офис, който все още не е отворен.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.

Свързани новини