Отидете към основна версия

3 752 7

Разсеян шофьор се заби в патрулка след катастрофа с жертва

  • удар-
  • патрулка-
  • росенец

Инцидентът стана непосредствено преди разклона за парк Росенец

Илюстративна снимка, БГНЕС

Разсеян шофьор отнесе патрулка по време на огледите на мястото на катастрофата край Отманли, при която загина 29-годишен мъж.
Инцидентът стана непосредствено преди разклона за парк Росенец.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка и мъгла/, при навлизане в десен завой самостоятелно катастрофира, преобръща неколкократно, а впоследствие и блъскайки се в крайпътно дърво, "Фолксваген Голф", с врачанска регистрация. Той е управляван от 29 годишен мъж от Бяла Слатина, който починал в линейката на път за болницата. Неговата 23-годишна спътничка от Бургас с диагноза "политравматизъм", с опасност за живота, е настанена за лечение в отделение "Реанимация" на УМБАЛ - Бургас.

Около 09.10 ч. в същата пътна отсечка "Форд Мондео", със софийска регистрация, управляван от 46-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в лявата пътна мантинела, отклонява се вдясно и блъска полицейския автомобил "Опел Вектра", с бургаска регистрация, ползван от служителите на сектор "Пътна полиция" към ОДМВР – Бургас, обслужващи първата катастрофа.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини