Last news in Fakti

30 Август, 2021 18:00 3 736 7

Разсеян шофьор се заби в патрулка след катастрофа с жертва

  • удар-
  • патрулка-
  • росенец

Инцидентът стана непосредствено преди разклона за парк Росенец

Разсеян шофьор се заби в патрулка след катастрофа с жертва - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Разсеян шофьор отнесе патрулка по време на огледите на мястото на катастрофата край Отманли, при която загина 29-годишен мъж.
Инцидентът стана непосредствено преди разклона за парк Росенец.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка и мъгла/, при навлизане в десен завой самостоятелно катастрофира, преобръща неколкократно, а впоследствие и блъскайки се в крайпътно дърво, "Фолксваген Голф", с врачанска регистрация. Той е управляван от 29 годишен мъж от Бяла Слатина, който починал в линейката на път за болницата. Неговата 23-годишна спътничка от Бургас с диагноза "политравматизъм", с опасност за живота, е настанена за лечение в отделение "Реанимация" на УМБАЛ - Бургас.

Около 09.10 ч. в същата пътна отсечка "Форд Мондео", със софийска регистрация, управляван от 46-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в лявата пътна мантинела, отклонява се вдясно и блъска полицейския автомобил "Опел Вектра", с бургаска регистрация, ползван от служителите на сектор "Пътна полиция" към ОДМВР – Бургас, обслужващи първата катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мястото

    19 6 Отговор
    било ли е обезопасено , като са правели огледа ?

    Коментиран от #2

  • 2 Мантинелата

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мястото":

    дали е правилно монтирана ,ако не е Рогачев с копача да отива ?!
  • 3 любител

    14 5 Отговор
    ами тези ахмаци не са ли сигнализирали на разстояние както е по закон за това че има произшествие. те са виновни да платят сега щетите на тоя дето ги е отнесъл.
  • 4 Коментарите са

    10 2 Отговор
    най големите, на дъжд и мъгла някакви са хвърчали с космическа скорост а тука на единия мантинелата му виновна на другия патрулката му виновна а просто хората бързат да се телепортират в отвъдното :Д

    Коментиран от #5

  • 5 Има Шанс

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коментарите са":

    побързай да се телепортираш в отвъдното: D
    И успяват да го правят доста често, като непрекъснато гледат смартфона, докато шофират, като по този начин уреждат среща с екипа от прочути и известни лекари, понякога дори взимат със себе си нищо неподозиращи хора и животни.
  • 6 Гошо

    2 0 Отговор
    Голф с врачанска регистрация е като пернишки голф само, че е врачански!
  • 7 ОТМАНЛИ.......

    0 0 Отговор
    АБЕ НЯМАЛИ БЪЛГАРСКО ИМЕ ТАЯ МЕСТНОСТ ОТ ТРАКИЙСКО ИЛИ ХАН КРУМОВО ВРЕМЕ. .....