Отидете към основна версия

10 971 260

Бой заради блъснато куче на пътя (ВИДЕО)

  • блъснато-
  • куче-
  • бой-
  • пловдив

Случката се е разиграла вчера край Пловдив

Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен инцидент с участието на двама русенци. Случката се е разиграла вчера край Пловдив, става ясно от публикуваните кадри. Ето какво разказва тя във "Фейсбук":

Пътувайки с колата ми към Пловдив, често спирам да храня 3 кучета. Едно от тях ( Майк) е вече в клиника, защото е много болен. Но днес, отивайки да нахраня другите 2, виждам как едното от тях лежи безпомощно на платното. Говорех по телефона в този момент с Дияна Плачкова, която чу всичко.

Спрях колата и слезнах да преместя трупа на кучето, което се каза още живо! Отстрани до мантинелата седеше нейното другарче, което я викаше да стане.

Без да се замисля грабнах удареното куче и го качих в колата. Тя плачеше от болка.... Естествено никой не спря да помогне, а само свиреха и едва не пометоха и мен. Тръгнах към клиника Провет и 20-30 метра по-надолу видях спрян фолксваген. Мъж и жена оглеждаха колата. Веднага се сетих, че те са ударили моето момиче.

Спрях до тях и ги попитах съвсем спокойно ( поне в началото) дали те са ударили кучето. Мъжът ми отвърна, че те са го блъснали и думите му бяха " погледни какво стана с колата ми", при което аз побеснях и потърсих отговор защо не са оказали помощ на животното.

Последва удар по лявата ми ръка!!!

В този момент издивях и започнах да крещя ( което се вижда в клипа и не се гордея с това), но бях в ужасна паника. Качих се при кучето, което видимо не знаеше какво става, беше в шок и я болеше. Веднага се обадихме в Провет и бяхме посрещнати от ветеринар, който я прегледа.

Направиха и рентгенова снимка, на която се вижда, че 6ти гръбначен прешлен е счупен, но за щастие няма разместване. Също така кучето има течност в коремната кухина. Доктор Пачев ще извърши операция на гръбнака и се надяваме животното да не остане инвалид за цял живот заради този индивид, който ДОРИ НЕ СЛЕЗНА ОТ КОЛАТА СИ ДА ВИДИ КАКВО Е ПРИЧИНАЛ, А СЕ ПРИТЕСНИ ЗА ТЪПИТЕ ЛАМАРИНИ!

Пусната е жалба и ще има разследване. Няма да оставим нещата така, НЯМА! Ще търсим справедливост! Дано органите на реда си свършат работата АДЕКВАТНО!

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 80 гласа.

Свързани новини