Отидете към основна версия

7 603 32

Агресия на пътя: Софиянец замеря кола с бутилка, вряза се в нея (ВИДЕО)

  • агресия-
  • път-
  • замеряне-
  • бутилка-
  • кола

От клип, публикуван в социалните мрежи, личи, как управляващият Смарт автомобил се опитва да направи маневра за изпреварване, която обаче остава неуспешна

Нагъл шофьор шокира водачи с необоснована агресия на пътя. Софиянецът замери с бутилка, а после се вряза в друга кола, демонстрирайки безочливо отношение към Закона за движение по пътищата, съобщи trafficnews.bg.

От клип, публикуван в социалните мрежи, личи, как управляващият Смарт автомобил се опитва да направи маневра за изпреварване, което обаче остава неуспешна. Той успява на избегне удар в камион, но след това се насочва към друга кола.

„Искаше да изпревари отдясно, а после да изпревари и камиона. Логично, не успя да си направи идиотската маневра и щеше да се натресе на камиона. След което питекантропа нещо взе да агресира. Съответно водачът с регистратора му даде урок по скорости и дистанции“, пишат потребители в мрежата, които вероятно са свидетели на нелепицата.

Според администраторите на групата сигнал за случилото се е предаден към полицията. Съставен е акт на нарушителя и са изплатени застрахователните щети на пострадалия, посочват още оттам.

Ето и видео от скандалната ситуация:

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.

Свързани новини