Отидете към основна версия

9 567 30

Страшен бой в дискотека в Гоце Делчев, замесен е синът на бизнесмен

  • бой-
  • побой-
  • дискотека-
  • гоце делчев

Боят тръгнал от разпра между двама, единият от Хаджидимово, който според източници е граничен полицай, а другият е бизнесмен от Гоце Делчев, който има фирма за търговия с дървесина

Снимка: shutterstock

Зверски бой в дискотека в Гоце Делчев вдигна на крак спецчастите на ОД на МВР Благоевград, в мелето е пострадал граничен полицаи. Заведението е изпотрошено.

Инцидентът е станал тази нощ. В боя е участвал и граничен полицаи, който е пострадал сериозно, съобщи Struma.com. Дискотеката се стопанисва от сина на известния бизнесмен Георги Шапков- Станислав. Боят тръгнал от разпра между двама, единият от Хаджидимово, който според източници е граничен полицай, а другият е бизнесмен от Гоце Делчев, който има фирма за търговия с дървесина.

След размяна на обидни реплики и псувни се заформил як бой. Наскачали много хора и направили страшен погром в заведението. Щетите са сериозни.

Днес следобед в гоцеделчевското районно управление пристигна бус с групата за задържания в ОД на МВР Благоевград и всички участници бяха арестувани.

Сред тях е синът на известен в Гоце Делчев бизнесмен, собственик на музикален магазин, каратист. Собствениците на дискотеката се разпитват.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 20 гласа.

Свързани новини