Отидете към основна версия

1 820 8

Оставиха в ареста 19-годишния, пребил и подстригал бившата си приятелка

  • насилие-
  • жена-
  • видин-
  • подстригване

Пред съда той не е признал вината си

Оставиха за постоянно в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби и острига косата на бившата си приятелка, държейки я против волята ѝ дни наред. При влизане в съдебната зала младежът запази мълчание, съобщи Нова тв.

Пред съда той е заявил, че съжалява и посочил, че иска по-лека мярка, като не се признал за виновен. Повдигнати са му две обвинения за незаконно лишаване от свобода на бившата му приятелка и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие спрямо нея. Разследването по случая продължава.

„Обвиняемият е задържан под стража, тъй като съдът прие, че са налице достатъчно доказателства, от които към настоящия момент може да бъде направен обоснован извод, че деецът е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение", заяви Емил Младенов, заместник-районен прокурор. Той подчерта, че "с оглед начина и характера на извършване на деянието, и в изпитателен срок от друго извършено тежко престъпление, има реална опасност въпросният да се укрие и да извърши друго престъпление”.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини