Отидете към основна версия

5 057 19

Зетът на Николина Чакърдъкова е задържан след побой

  • зет-
  • николина чакърдъкова-
  • балдево-
  • побой

Екшънът станал вчера в с. Балдево

Снимкa: БГНЕС

Трима мъже са приети в гоцеделчевската болница с порезни рани след сбиване в село Балдево. Екшънът станал вчера малко след полунощ пред заведение. Един от участниците в мелето извадил нож и започнал да го размахва. При разправията са пострадали трима мъже, които около 1 ч. били откарани до МБАЛ „Иван Скендеров“ с линейки на Спешен център.

Пострадалите са с прободни рани в областта на крайниците. Състоянието на единия било по-тежко и е настанен в отделението по реанимация, където му е направено кръвопреливане. Другите двама са хоспитализирани в отделението по хирургия. Тримата пострадали са без опасност за живота, съобщиха за „Струма“ от управата на лечебното заведение.

Тримата са посочили пред полицаите, че били нападнат с нож от Симеон Бакалов, който избягал заедно с Илия Карпатов. Двамата били заловени от полицаите на ул. Пейо Яворов малко след това. Те са отведени в полицейското управление, където за задържани със заповед до 24 ч по ЗМВР. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.131 ал.12 от НК- причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Случаят е докладван на прокуратурата. Симеон Бакалов е родом от Сандански и е зет на певицата Николина Чакърдъкова.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.

Свързани новини