Отидете към основна версия

2 103 17

Син преби майка си и наряза лицето ѝ

  • син-
  • нарязана-
  • майка-
  • габрово

Пострадала е потърсила помощ от свой съсед, който незабавно е подал сигнал в полицията. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия за срок до 24 часа е задържан синът на потърпевшата

Снимка: shutterstock

Досъдебно производство за нанесена телесна повреда в условията на домашно насилие е образувано срещу 43-годишен мъж. На 12 януари в 17:45 в РУ Габрово е получен сигнал за жена с порезни рани по лицето и нанесен побой.

Пострадала е потърсила помощ от свой съсед, който незабавно е подал сигнал в полицията. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия за срок до 24 часа е задържан синът на потърпевшата.

Също в Габрово многократно осъждан младеж е задържан за наркотици. В хода на специализирана полицейска операция, имаща за цел противодействие на престъпления, свързани с употребата и разпространението на наркотични вещества, на 13 януари е извършена проверка на 22-годишен жител на село Копринка, общ.Казанлък. Установено е, че лицето е придобило и държи в себе си бяло кристално вещество, реагирало при полевия наркотест на амфетамин.

По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини