Отидете към основна версия

4 279 12

Кой е фронтменът на Måneskin?

  • дамиано-
  • манескин-
  • евровизия-
  • италия

"Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е Дамиано

В последните години свикнахме конкурсът Евровизия и скандалът да вървят ръка за ръка. И тази година "традицията" бе спазена и скандалът дойде от лагера на победителите, Италия.

Призиви Италия да бъде дисквалифицирана и призът ѝ да бъде отнет се чуха от различни страни, пише каналът "Music Virals" във vbox7. Причината - 3-секундно видео, на което се вижда как фронтменът на групата Måneskin, Дамиано Давид, се навежда към масата. Основната версия - за да употреби кокаин

"Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е Дамиано, като по-късно му бе направен тест за наличието на забранени вещества и той е категоричен - италианецът не лъже! Междувременно именно името на Дамиано Давид стана едно от най-горещите в TikTok. Употребявал или не, Дамиано е секси и това не подлежи на съмнение. Но кой е той?

Едва на 22 г. Дамиано привлича вниманието на света не само с таланта си. Мнозина го обявиха за най-секси изпълнител в Европа. И няма и как да е иначе - той притежава уникална харизма, очарователна усмивка, приказни очи и тяло на рок звезда (каквато всъщност е). Истината обаче е, че се знае сравнително малко за него. Той е роден през 1999 г. в Рим и винаги е знаел, че иска и трябва да се занимава с музика. Едно от малкото неща, известни за италианеца е, че той е във връзка от 4 години. Жената до него е 25-годишна моделка, Джорджина Солери, като двамата вече дори планират сватба.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини