Last news in Fakti

29 Май, 2021 11:25 4 249 12

Кой е фронтменът на Måneskin?

  • дамиано-
  • манескин-
  • евровизия-
  • италия

"Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е Дамиано

В последните години свикнахме конкурсът Евровизия и скандалът да вървят ръка за ръка. И тази година "традицията" бе спазена и скандалът дойде от лагера на победителите, Италия.

Призиви Италия да бъде дисквалифицирана и призът ѝ да бъде отнет се чуха от различни страни, пише каналът "Music Virals" във vbox7. Причината - 3-секундно видео, на което се вижда как фронтменът на групата Måneskin, Дамиано Давид, се навежда към масата. Основната версия - за да употреби кокаин

"Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е Дамиано, като по-късно му бе направен тест за наличието на забранени вещества и той е категоричен - италианецът не лъже! Междувременно именно името на Дамиано Давид стана едно от най-горещите в TikTok. Употребявал или не, Дамиано е секси и това не подлежи на съмнение. Но кой е той?

Едва на 22 г. Дамиано привлича вниманието на света не само с таланта си. Мнозина го обявиха за най-секси изпълнител в Европа. И няма и как да е иначе - той притежава уникална харизма, очарователна усмивка, приказни очи и тяло на рок звезда (каквато всъщност е). Истината обаче е, че се знае сравнително малко за него. Той е роден през 1999 г. в Рим и винаги е знаел, че иска и трябва да се занимава с музика. Едно от малкото неща, известни за италианеца е, че той е във връзка от 4 години. Жената до него е 25-годишна моделка, Джорджина Солери, като двамата вече дори планират сватба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Песента беше отврат

    5 15 Отговор
    А тая демонстрация на травеститщина си беше един шит. Ефекти, жица, силна музика, това са ефектите на маркетинга. Нашата песен беше чисто пеене, чист глас, превъзходна, но не и за формата Евровизия.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Ха ха ха🤣

    16 3 Отговор
    Колко сте "обли"... Не "се знае", защото ползвате чужди езици на ниво "плажен английски" и без
    Google translate, не можете да напишете и една статия. Младежите се опитват (и успяват) да опазят личния си живот. Всичко останало за тях се знае. И четиримата членове на групата са супер интелигентни и талантливи. Някои още не са успели да завършат (поради липса на време) езиковата гимназия, където учеха. Това е най-успешната италианска група през последните поне 30 години. Имат запомнящи се музикален стил и сценично присъствие, look и вече са модни икони. (Покрай работата ми, познавам бащата на едно от момчетата. Родителите са се "ошашавили" след огромния успех и популярност след участието им в Х фактор, но пичагите се справиха много добре с бързото озоваване на гребена на вълната. Аз лично ги "познавам" от изявите им по Via del Corso, където съм им оставял дребни банкноти.) Много им се кефя и им желая Успех!

    Коментиран от #7, #8

  • 3 Ahó bello!

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Песента беше отврат":

    Песента е супер яка (текст и музика), но не ти достига IQ power за да я разбереш.
  • 4 Да бе да

    6 0 Отговор
    До 1
    Нашата песен половината мобеше да я изпълни тъжна. Котка. Мяукане и не чак толкова музика.
  • 5 на кой му пука

    3 9 Отговор
    Някакъв, който не може да пее.

    Коментиран от #9, #11

  • 6 Гзт

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Песента беше отврат":

    Има толкова метъл групи в Италия вземи се образовай и си пусни нещо . И то доста добри . Ако не ти харесва този стил си е твоя работа .
  • 7 САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха🤣":

    НАЙ_ИЗВЕСТНА ИТАЛИАНСКА РОК ГРУПА ТОВА Е :POOH!!!СЪЗДАДЕНА 1966 !!!А ТИЯ ...ПРОСТО СА ПАРОДИЯ НА ПЛЕЙБЕК😂

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Ballodellavita

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха🤣":

    Да не би да се познавате с бащата на барабаниста Ethan? Четох, че е режисьор. Прекрасна група са. Слушам ги от два месеца. Разбрах за тях покрай Евровизия. Имат два албума с много хубави песни, които са написали сами. Първият им албум е със заглавие Il ballo della vita (Танцът на живота). Torna a casa (2018), Vent'anni (2021) и Le parole lontane (2018) са много добри песни. Изгледах и доста видеа с изпълненията им на живо, много са харизматични. Понякога прекалено ексцентричните им костюми ми идват малко в повече, но все пак са представители на glam rock. Слушат рок и свирят рок. :)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.