Отидете към основна версия

3 370 2

Ела Траволта е новата Алиса

  • ела траволта-
  • алиса в страната на чудесата-
  • алиса-
  • актриса-
  • джон траволта

Новата лента по класиката "Алиса в страната на чудесата" ще се нарича "Get lost"

Снимка: Shutterstock

Ела Блу Траволта, дъщерята на Джон Траволта и покойната Кели Престън тръгна по актьорските стъпки на родителите си, предава life.dir.bg.

21-годишната красавица, наследила не само таланта от известните си родители, но и хубостта им, сподели снимки в социалните мрежи от филма Get lost, нова интерпретация на "Алиса в страната на чудесата". Тя е в главната роля на любимата героиня на Луис Карол. Както очевидно започва да действа Холивуд, и този филм е модерен прочит на класическата приказка. Такъв е подходът и в новата "Пепеляшка".

В тази версия на историята за Алиса, всички същества, замесени в психоделичните по принцип приключения в приказката, се превръщат в хора. Страната на чудесата в случая е Будапеща. Ела е млада жена, която пристига там, за да изпълни последното желание на майка си, която е загубила преди време. Странно момиче, Триста, което всъщност е Белия заек, я повежда една нощ към необичайно пътешествие, в което тя среща не само човекоподобни създания, но и мистериозен млад мъж. Накрая, когато всичко приключи, героинята проумява много важни неща и се освобождава душевно, се казва в описанието на сюжета в IMDB.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини