Отидете към основна версия

2 772 4

Чарли Шийн нападна зъболекар

  • чарли шийн-
  • нападна-
  • зъболекар-
  • нож-
  • "двама мъже и половина"

Актьорът ударил медицинската сестра и погнал медика с нож в ръка

Холивудският актьор Чарли Шийн стана обект на разследване за въоръжено нападение над зъболекар, съобщи TMZ. Звездата от „Уолстрийт“ и други култови ленти пристигнал в клиника в Лос Анджелис с оплаквания от зъбобол. Медикът диагностицирал гнойно възпаление в устната кухина. В хода на процедурата обаче Шийн ударил медицинската сестра и погнал зъболекаря с нож в ръка.

Според бодигарда на 49-годишния актьор, преди посещението при стоматолога Чарли Шийн взел кокаин и се намирал в състояние на наркотично опиянение.

Полицията обмисля възможността да повдигне наказателно дело за нападение с използване на хладно оръжие. Преди това обаче пазителите на реда ще разпитат кинозвездата и пострадалите, за да изяснят обстоятелствата около инцидента. После делото най-вероятно ще бъде предадено в Градския съд.

През 2010 г. Шийн беше осъден условно за нападение над тогавашната си съпруга Брук Мюлер. Следващата година филмовата компания Warner Brothers го отстрани от сериала „Двама мъже и половина“ заради употреба на наркотици по време на снимките.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини