Отидете към основна версия

10 753 11

Ирина Шейк била любовница на Сеп Блатер

  • ирина шейк-
  • сеп блатер-
  • връзка

Има съмнения, че тя стои в основата на обтегнатите взаимоотношения между Блатер и Кристиано Роналдо

Руският супермодел Ирина Шейк е била любовница на вече бившия президент на ФИФА Сеп Блатер, съобщи „Дейли Мейл“.

Разкритието е направено от испанския ежедневник „Ел Мундо“ в статия озаглавена „Жените в живота на Сеп Блатер.“ В нея се твърди, че 79-годишният швейцарец е имал отношения бившото гадже на Кристиано Роналдо.

Тяхната връзка се е състояла, след връзката на Блатер с тенисистката Илона Богуска и преди началото на отношенията му с някогашния модел Линда Барас. Блатер е започнал срещите си с Богуска през 1995 г., като се е запознал с нея покрай дъщеря си, която й е била приятелка, и се разделиха през 2002 г. След това той имаше кратък брак с Грациела Бианка, също приятелка на дъщеря му.

Според материала Блатер е имал слабост към жени, които са поне два пъти по-млади от него. Сега се твърди, че той има връзка с 49-годишната Линда Барас, която между другото е омъжена.

Все още не са предложени реални доказателства за връзката между Блатер и Шейк, но има съмнения, че спора между него и Кристиано Роналдо през 2013 г. е бил причинен именно заради манекенката. Тогава Блатер заяви, че харесва повече Лионел Меси, защото е добро момче, а Роналдо се държи като командир и намекна, че използва прекалено много гел.

Блатер подаде оставка като президент на ФИФА по-рано през тази седмица, заради корупционния скандал, довел до арестите на няколко от висшите чиновници във ФИФА.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини