Отидете към основна версия

25 037 48

Бедните мъже не са секси

  • богати мъже-
  • секс-
  • начин на живот

25-годишната Симон разказва за своя начин на живот и избор на мъже

Снимка: Shutterstock

Не бих излизала с мъж без достатъчно големи финансови възможности, признава сладката Симон Туун пред Кери Макдърмот от „Дейлимейл”.

Симон Туун се определя като професионална "дама за свободното време" и не смята да се отказва от начина си на живот. Тя е на 25 години от Нортхемптъншир, ходи по бляскави партита, получава хиляди паунда за дизайнерски чанти и обувки и екзотични почивки от възрастни богати мъже.

Разточителният й начин на живот струва около 4000 паунда на месец и е изцяло финансиран от богати мъже, на възраст до 62 години, които плащат за нейните апартаменти в Лондон, фитнес карти, почивки, дизайнерски дрехи, и дори за пластичните операции на гърдите й.

"Не мога да си представя да бъда с човек, който не би се грижил за мен и не би плащал за моя начин на живот. Опитах, но просто не се получи,” признава Симон.

Симон обикновено спи до обяд, ходи на фитнес, солариум, маникюр, обядва с приятелки, лети с частни самолети по всички краища на света и никога не готви, храни се само в най-добрите ресторанти. От чисто нов Rolex до чанти Chanel, и дори кола, Симон получава най-различни екстравагантни подаръци от своите благодетели.

Симон казва, че нейните родителите напълно подкрепят избора й на начин на живот и дори са се сприятелили с последния „чичко-паричко”, с когото е излизала.

Симон има и приятелки, които са като нея. "Имам две приятелки, които се сдобиха с диплома за лекар и за юрист, благодарение на своите благодетели. Но все още водят същия начин на живот."

Симон говори открито за сексуалните си отношения с нейните „татковци”. Имала е шест дългосрочни връзки, една от които с 62-годишен мъж, но признава, че 37 години е прекалено голяма разлика. Най-много харесва мъже на възраст 40-45 години.

На срещи с бъдещи благодатели, Симон има строга политика - никакъв секс на първа среща.

Въпреки критиките за нетрадиционния й източник на приходи, Симон е доволна от начина си на живот.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини