Отидете към основна версия

41 255 44

Какво се случва с оралната любов след сватбата

  • секс-
  • орален-
  • сватба-
  • брак-
  • пенис
Снимка: Shutterstock

Сигурно някои ще бъдат изненадани да разберат, че всъщност след сватбата нещата изглеждат по-приятни, отколкото преди. Дългосрочното партньорство има своите големи предимства и опознаването на партньора в секса е едно от тях. Ето как изглеждат нещата с оралната любов при семейните двойки:

1. Не може да се изненадате от вида на пениса му.

Няма как да се шокирате от нетипична форма, извивка, липса (или излишък) на сантиметри! Съгласете се, че това е успокояваща новина.

2. Знаете дали скоро се е къпал или е ходил на фитнес.

Така е много по-лесно да решите дали искате да си поиграете с пениса му в този момент.

3. Вече не изглежда толкова неприятно.

Всяка жена е имала гадже, с което оралният секс е представлявал тежка физическа дейност. Но вече за вас е радост да му доставяте удоволствие.

4. Знаете, че ще получите някакъв вид награда след това.

Независимо дали оралната любов е била само част от прелюдията или основното ястие, той няма да пропусне да те награди за усилията. Ще го направи, защото вече сте двама възрастни и обожавате да си доставяте удоволствие един на друг.

5. Не се притеснявате, ако ви погледне в очите, докато го правите.

Ако за секунда вдигнете поглед, за да видите какво прави той и очите ви се срещнат, вече не се чувствате неловко и засрамена.

6. Без изненадваща еякулация.

Има тези мъже, които смятат, че могат да свършат на произволни части от тялото ви, без предупреждение. До времето, в което се ожените, партньорът ви вече знае дали си падате по маските за лице, направени от сперма. И също така е наясно, че спермата му не е отлежало шардоне, от което ти нямаш търпение да отпиеш. И това е в реда на нещата.

7. Понякога просто не ви се занимава, но сте спокойна, защото той няма да се разсърди.

Партньорът ви знае, че не сте сърдита на пениса му и просто в момента не искате да полагате никакво. свързано със секс усилие, и няма да ви се кара, сърди или да ви поставя ултиматуми.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини