Отидете към основна версия

14 806 25

По питието му ще го познаете

  • алкохол-
  • питие-
  • мъж-
  • темперамент-
  • вино-
  • ракия-
  • бира
Снимка: Shutterstock

Психолозите твърдят, че видът алкохол, който един мъж предпочита, разкрива неговия темперамент. Дали това ще бъде старо шотландско уиски, бърбън или водка, пенлива бира или тежко вино - всеки мъж има своите предпочитания, вижте какво говорят те за него:

Бърбън, уиски

Мъжете, чиято любима алкохолна напитка, е уиски са изтънчени кавалери и чудесни събеседници. Те умеят да съблазняват. Постигат много в живота си и често заемат лидерски длъжности. Любителите на това питие много държат на семейството си и са готови на всичко за него. Склонни са към избухване, но и бързо им минава.

Бира

Почитателите на бирата са уравновесени и забавни личности. Те имат изключително чувство за хумор. Традиционалисти са и държат на семейството. Винаги са готови да се притекат на помощ на приятел. Имат позитивна нагласа към живота. Влюбчиви са и всеотдайни. Раздават се до край, макар да не са особено романтични.

Вино

Любителите на вино са буйни характери. Те са амбициозни, уверени и талантливи по природа. Артистични по душа, обичат забавленията в компанията на добри приятели. Когато се влюбят, се влюбват с цялата си душа. Особено много ценят душевната красота на жената.

Ракия

Ракиджиите са големи купонджии с широки сърца. Притежават своеобразна изтънченост, която си личи от избора на ракията - гроздова, кайсиева или сливова, и съответните мезета и салати. Те не пият, за да се опияняват, а за да се наслаждават на вкуса и аромата на напитката. Дори и в по-голямо количество, ракията действа отпускащо, развеселяващо и в повечето случаи се стига до песни и сладки приказки. Невероятни джентълмени и любители на силните емоции. Лесно се влюбват, но както са верни на питието си, така са вeрни и постоянни в любовта.

Водка

Мъжете, които си падат по водка, са душата на компанията. Обичат да са център на вниманието и да правят впечатление с чувство аи за хумор. Магнетични и чаровни, те са истински съблазнители, но влюбят ли се, обичат за цял живот.

Коняк

Любителите на коняка са артистични и сантиментални. Конякът стимулира творческия импулс на музиканти, писатели и художници, ако не се прекалява с него. Мъжете, които пият коняк, много държат на външния си вид и на добрите обноски. Традиционалисти са, но притежават авантюристичен и откривателски дух. Вдъхновяват се лесно и са големи романтици. Като заклети ценители на женската красота, трудно се обвързват.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини