Отидете към основна версия

24 731 16

4 секс въпроса, на които винаги сте искали да знаете отговора

  • секс-
  • въпрос-
  • тайна
Снимка: Shutterstock

Всяка жена тайно си задава тези въпроси, свързани със секса и сексуалният й партньор. Ето и отговорите на специалистите:

1. Има ли поза, в която мъжът издържа най-дълго?

Експерти твърдят, че позата, при която мъжът лежи по гръб, а жената е върху него, е препоръчителна за мъжете, които имат проблем с преждевременната еякулация. При нея се притиска гръбначният стълб и това помага на мъжа да забави еякулацията.Разбира се, нещата зависят много и от движенията на партньорката – колкото по-интензивни и ритмични са те, толкова по-бързо ще стигнете до финала.

2. Имат ли мъжете G-точка и къде се намира тя?

Да, и това е простатната жлеза, до която се достига чрез стимулация на ануса. Преди да се спуснете към нея, започнете с лек еротичен масаж – главата, раменете, гърба, корема, отделете специално внимание на дупето. След това можете да започнете да стимулирате с кръгови движения областта между ануса и тестисите. Ако партньорът ви не се притеснява от проникването в ануса, запасете се с лубрикант и проникнете внимателно с масажиращи движения. Следете за реакциите му и не бързайте.

3. Коя е най-честата мъжка еротична фантазия?

Тройка с две жени. Поне веднъж в живота си всеки мъж си е мечтал за подобна ситуация, споделят сексолози.

4. Има ли храни, които променят вкуса на интимните части и секрети?

Да, чесънът и аспержите могат да го направят по-остър и неприятен, докато плодове като ананас ще му придадат сладост. Други храни и подправки, които правят вкуса на интимните части по-приятен, са магданоза, ментата, канелата, босилека, мащерката, ванилията, ябълките, меда, бананите, ягодите, авокадото, смокините, динята и други плодове.

Имайки предвид тази информация, можете да направите секса с вашия партньор много по-приятен и вълнуващ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини