Отидете към основна версия

123 173 104

С интимна прическа или гладко обезкосмена?

  • интимна-
  • прическа-
  • обезкосмяване

Жените правят всякакви жертви в името на красотата и в стремежа си да бъдат привлекателни за мъжете. Това включва и безпощадното унищожаване на всякакви косми по тялото (с изключение на косата, веждите и миглите) с помощта на лазери, самобръсначки, кола маска или епилатор.

Повечето жени смятат, че мъжете ще ги харесат единствено кадифено гладки, меки и идеално обезкосмени. Но дали е така? Истината е, че някои от представителите на силния пол са на мнение, че интимната прическа придава индивидуалност на жената, точно както и „горната“ прическа. Усещането на косъмчетата, цвета им, начинът, по който скриват най-нежните части на жената, всичко това има своята роля в привличането и възбудата.

Излиза, че жените премахват възбуждащата си индивидуалност, подлагайки се на болезнени процедури по обезкосмяване. Разбира се, никой не харесва дълги косми и неподдържана жена. Съществуват много начини за оформяне на косъмчетата в интимната зона, с машинка за подстригване (използвана само за тази цел) или при сръчна козметичка, която може да почисти само определени части, а останалото да намалите вие според собствените си предпочитания до желаната дължина.

Освен това, гинеколозите твърдят, че ако интимното окосмяване не се премахва изцяло, ще намалеят случаите на гъбични инфекции и кожни раздразнения в тази област, защото окосмяването има своите защитни функции на тази най-нежна зона.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини