Отидете към основна версия

11 380 1

Лили, кучето с рокли за над 10 хил. паунда (СНИМКИ)

  • куче-
  • рокли-
  • дрехи-
  • чихуахуа-
  • великогритания-
  • дизайнерски тоалети

Чихуахуато Лили има над 1000 дизайнерски рокли и стотици акцецоари към тях

Снимки: Инстаграм

Всички обичаме домашните си любимци.

И не трябва да забравяме, че любовта ни не се измерва в подаръци или скъпо струваща храна, а във време прекарано с животните, които сме избрали да споделят живота ни. Те обаче изискват грижи, време и средства. И макара повечето хора да не харчат повече от необходимото, има и такива стопани, които са готови да дадат цяло състояние, за да поглезят своя любимец или да начешат собственото си его.

Но колко е прекалено много, когато искаме да поглезим нашите домашни животни?

Е, 20-годишната Сиан Бътлър е издигнала на съвсем друго ниво любовта към нейното чихуахуа Лили, което със сигурност е най-добре облеченото куче, не само в града, но и на планетата.

Сиан, която живее заедно с родителите си и работи като стилист на кучета в британския град Кент, е похарчила хиляди евро за рокли за нейното куче, вдъхновени от модели на известни дизайнери като Диор и Шанел.

Всъщност, по-голямата част от седмичния ѝ доход отива за глезенето на Лили, която има 17 хиляди последователи в Инстаграм, а собственичката ѝ твърди, че малкото чихуахуа най-много обича да позира пред фотоапарата.

"Първоначално купувах на Лили по една нова рокля всяка седмица. Това ми струваше малко състояние, но когато я обличах и виждах колко е красива и очарователна, не можех да се спра и отново давах луди пари за следващата дрешка", споделя Сиан.

След цял куп изхарчени пари и гардероб, пълен с хиляди кучешки тоалети, младата британка започнала да мисли по-разумно и сега предпочита да купува на кучето си по една много скъпа рокля на няколко седмици, вместо куп "евтини парцалки" за същия период от време.

"Лили обича да носи рокли, тя има над 1000 от тях и всяка струва около 100 паунда", заявява Сиан.

Но нека не забравяме, че всяка дреха се нуждае от подобаващ аксесоар. Ето защо малкото куче притежава завидна колекция от шапки и около 50 различни каишки и нашийници.

Ако историята на Сиан и Лили ви е вдъхновила да хукнете към най-близкия магазин за домашни любимци, за да потърсите един от тоалетите на мъничкото чихуахуа, не си правете труда — всяка нейна рокля е ръчно изработена, за да не може никой да я копира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини