Отидете към основна версия

42 317 83

Ако искате да правите тройка, намерете подходящия трети

  • секс-
  • тройка-
  • партньор-
  • сайт-
  • запознанства
Снимка: Shutterstock

Ако сте двойка, която мисли да прави тройка и се чуди откъде да намери третия човек, отговорът е лесен – обадете се на професионалист. Ако тази идея не ви допада, metro.co.uk предлага няколко места, където можете да намерите подходящия партньор за вашето палаво приключение (но ви предупреждаваме, че след като си изгубите времето в разглеждане на голи снимки, ще се върнете на първоначалната идея).

Нормални сайтове за срещи и запознанства

Изглежда логично и лесно първо да се насочите към популярните сайтове за запознанства - Tinder, Grindr and Findhrr. Но поради тяхната популярност има опасност да попаднете на някой познат, а едва ли искате приятелите ви да знаят, че си търсите партньор за тройка.

Специализирани сайтове за тройки

Има много уебсайтове, насочени към търсене и предлагане на перфкетния трети човек. Те са пълни с отчаяни мъже и жени, готови на всичко, за да получат малко секс или ... пари.

Клубове за суингъри

Има няколко такива, които могат да се намерят в интернет. Там срещу определена сума за вход можете да срещнете други ентусиасти, но много често можете да попаднете на „платени професионалисти“.

Така че отново се връщаме на изходна позиция – обадете се на професионалист. Има хиляди обяви, от които можете да изберете перфкетния партньор, който ще има опит и ще знае отлично какво прави. Единственият недостатък е, че ще трябва да си платите, но, както стана ясно, този риск съществува и ако се насочите към другите варианти. А в този случай парите гарантирано си струват.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини