Отидете към основна версия

35 551 43

Родна дизайнерка лъсна полугола в нощен бар (СНИМКА)

  • дизайнерка-
  • тоалет-
  • провокативна-
  • рокля-
  • прозрачна-
  • миглена каканашева-
  • критика

Миглена Каканашева се появи в крайморско заведение с прозрачен тоалет, който не допадна на никого

Младата българска дизайнерка Мегз, която се прочу след участието си в известно риалити шоу, се появи в напълно прозрачна рокля в един от нощните клуб край морето. Миглена Каканашева бе избрала доста смел и провокативен тоалет, под който прозираха гърдите ѝ, Тя бе обула къси шорти, над които падаше свободно парче прозрачна бляскава материя, която можеше да се нарече рокля.

Потребителите във Фейсбук не харесаха тоалета на дизайнерката и определиха облеклото ѝ като отблъскващо. Някои дори заявиха, че подобна показност е прекалена и ненужна.

След словестния обстрел, Мегз реши да се защити, като написа: "Оказва се, че хората имат голям проблем с голотата. За тях тя е пошла, срамна, прекалена. По-пошла от това да се радват когато дъщерите им си хванат заможно гадже и по-срамна от това да ги поощтряват да го търпят, когато той им изневерява. Оказва се още, че голите гърди на публично място са по-малко приемливи от това да стоиш облечена в скъпи дрехи и да търпиш, за да си на VIP-a или сама в скъп дом.
Да, хората имат голям проблем с голотата, но не с гърдите, а с това, че се е превърнала в начин да получаваш неща в живота "незаслужено" или "по лесния начин". И най-вече с това, че почти всеки се полакомява да опита...
Но скъпи морални съветници, хората вече не остават наистина голи - нито пред другите, нито пред себе си. Заети са да се обличат и държат по определен начин, за да получат образ и живот, които нямат силите да изградят сами. Това е проблем и то голям."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини